Oznámenie

Zložiť
Zatiaľ žiadne oznámenie.

KIA Soul EV

Zložiť

1000,- € zľava na Model S, X

Zložiť


Objednajte si nový Model S, alebo Model X cez tento odkaz a získajte zľavu 1000 eur! Zároveň získate osobnú konzultáciu s majiteľom Tesly a zážitkovú jazdu na Tesle Model S P85D zadarmo (kdekoľvek na SK/CZ). Pre viac info nás kontaktujte.

teslaclub blog bok vrch detaily konverzacie

Zložiť
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Ukázať
Vymazať všetko
Nové príspevky
  • EVan
    Member
    • Dec 2017
    • 80
    • ivan455831
    •   

    KIA Soul EV

    Zvažujem, že by som "upgradoval" a tomu by predchádzal predaj môjho Soula.
    Takže hádžem do placu zatiaľ predbežnú (ale vážnu) ponuku na predaj:
    SOUL EV 30kW, 10/2017, 26000 km, biely s modrou strechou, perfektný stav.
    Netuším koľko za to môžem dnes pýtať, ak máte niekto predstavu (prípadne záujem), poradte. Začalo by to byť zaujímavé ak by som sa dostal na 20k €.
    (pozn.: odpočet DPH nie)
  • milan84
    Senior Member
    • Jun 2015
    • 853
    •   

    #2
    existuju dva typy predavajucich:
    -taki, ktori chcu predat a daju cenu na spodnej hranici inzeratov
    -taki, ktori sa tvaria, ze chcu predat a maju velke oci a za auto pytaju pomaly viac ako za novy model
    Nemam prehlad, po com idu Kie a do ktorej skupiny by si sa zaradil, ale zvaz si, ci nie je lepsie niekedy auto strelit za triezvu sumu, nech nezavadzia a nestraca dalej hodnotu, platis poistky atd.
    Za stare Leafy este v dnesnej dobe pytaju rozne firmy, ale aj sukromnici peniaze cez 20.000 s malou baterkou a najslabsou vybavou. Take inzeraty tam visia mesiace a mesiace bez zaujmu.

    Komentár


    • EVan
      EVan komentoval
      Upraviť komentár
      Neviem sa zaradiť do tých skupín :-)

      V C/S inzerátoch som Soula nenašiel a podľa nemeckých som na spodku, ale fakt netuším, či tie ceny tam sú reálne. Preto tu takto sondujem, či má niekto nejaký prehľad. Viem o jedinom prípade (je tu na fóre), kedy sa starši (a slabší) Soul predal tuším aj za viac.

      To auto mi v žiadnom prípade nezavadzia, jediný problém je, že v takomto počasí jazdím len na 4x4, lebo so Soulom teraz v týchto zimných podmienkach, niektoré cesty tu kde bývame, jednoducho nedávam. Takže vážne a reálne zvažujem upgrade tých dvoch na jedno, ktoré by spájalo elektriku a štvorkolku.

      Takže netlačí ma to nejak dramaticky, vieme žiť aj s dvomi autami :-) , ale je fakt, že jedno by nám stačilo.

    • milan84
      milan84 komentoval
      Upraviť komentár
      tak potom zaves realny inzerat a napis ze cena dohodou, alebo tam strel nejaku vyssiu sumu so zdoraznenim, ze nie je pevna.
      Ak niekto bude chciet, ozve sa, pripadne ponukne sumu, ktora ta zaujme a mozno sa dohodnete.
      Hlavne treba vediet co predavas.
      Ja som sa nedavno len tak informacne opytal mailom na info k predavanemu ZOE. Chcel som vediet, ktoru bateriu a ktoru nabijacku to ma, kedze to nebolo v inzerat. Predavajuci mi napisal, ze mi moze poslat VIN a ze mi vsetko o tom aute v Renaulte povedia :-D
  • hudino
    Member
    • Jul 2017
    • 37
    •   

    #3
    Hlavne v akej je vybave.viem ze sa predavaju s kozou aj bez a myslim ze aj s tepelnym cerpadlom ale aj bez....

    Komentár


    • EVan
      EVan komentoval
      Upraviť komentár
      Myslím, že na Soul nebola (a ani nie je) žiadna voliteľná výbava, okrem farby. Čiže kompletná výbava (model 2018) v základnej cene. Či boli aj nejaké verzie v koži neviem, táto nie je, tepelné čerpadlo samozrejme áno.

      Ak si dobre pamätám, my sme sa spolu bavili, keď si kupoval svoju (ale naša komunikácia sa mi tu nejak stratila, neviem to nájsť). Môžeš mi pripomenúť, čo a za čo si kúpil ty?

    • hudino
      hudino komentoval
      Upraviť komentár
      Ano, bavili. Kupoval som rocne auto cena presne 18 tis. bez DPH, 60 tis km, SOH = 100, ma aj kozu a odvetravane predne sedadla. Teraz myslim ze sa uz nepredava s moznostou balika Seats (koza + odvetravane sedaky + zadne vyhrievacie => toto neviem ci mas ci nie). Myslim ze to je preto lebo je viac menej dopredaj a coskoro pridu nove Souly so 64kW bateriou. Takze ides kupit Teslu ano?, ine EV 4x4 nie je. Inak ten Soul je super auto, ja by som to nepredaval a nechal si ho ako druhe

    • milan84
      milan84 komentoval
      Upraviť komentár
      ked sme uz pri tejto teme, v Dunajskej Luznej v Kii maju v showroome elektricku Soul. Netusim ani cenu ani vybavu, ale uz je tam nejaky cas... tak otazka, kde je problem S prichodom noveho modelu vacsinou tie ceny starych dost klesnu.

    • milan84
      milan84 komentoval
      Upraviť komentár
      tak som to zo srandy pohladal a nasiel:
      kupaaut.sk/nove-vozidla/osobne/knajx81efk7038333
      Z tohto pohladu je tvojich aspon 20000 celkom v pohode, na druhej strane ten predajca to za tych 30 podla mna nema sancu predat.
      Priznam sa, ze v Souloch sa nevyznam, takze neviem podla MY2019 aku to ma bateriu a realny dojazd.

    • EVan
      EVan komentoval
      Upraviť komentár
      hudino čiže mám to chápať ako 18+DPH? A to je tuším 27kW verzia, ak sa dobre pamätám? Inak s tebou absolútne súhlasím, je to naozaj skvelý voz, nemám čo by som mu vytkol, ale naozaj potrebujem AWD. A kvôli pár týžňom v roku sa mi nevyplatí živiť druhé auto. (Radšej sa ani nepriznám, že v týchto podmienkach žerie cez 12l nafty)
      milan84 zrejme tí čo chceli, kúpili ešte s dotáciou a teraz už na plnú cenu asi ťažko nájsť kupca. Každý kto má 30 k dispozícii, radšej počká na dotácie a nové modely s väčšími baterkami. MY19 je myslím to isté ako môj MY18 (aspoň som teda nezachytil nejaké zmeny)

    • hudino
      hudino komentoval
      Upraviť komentár
      EVan nie, je to praveze uz 30kW model. Ano ako 18+DPH. Ja to ale pocitam vsetko vzdy v cene bez co je nakupovane na firmu. Aj tak by som ho nepredal a radsej by som s nim do kopcov cuval ​ alebo tam obuj poriadne gumy, nie to co tam davaju v kii pri predaji... problem je ze EV ma 90% percent ludi na firmy... a ked neni u teba mozny odpocet....no neviem. Ale kedysi sa tusim dalo kupit auto od fyzickej osoby neplatcu DPH a tu DPH potom na firme odpisat.. ale mozno sa mylim ​.
Pracuje...
X