Oznámenie

Zložiť
Zatiaľ žiadne oznámenie.

Správa od návštevníka pre hudino

Zložiť

Bočné lišty profilu

Zložiť
Obrázok profilu
EVan
Member
Posledná aktivita: 21-03-2024, 14:15
Pridaný: 26-12-2017
Miesto: Myjava

  • Správa od návštevníka pre hudino

    hudino
    hudino zanechal správu pre EVan
    Ahoj, mozem sa spytat kolko stoji garancna prehliadka na Soula?, pripadne nieco co by som mal vediet pred kupenim Soula ?. Trochu ma mrzi ze 30Kw model nema moznost nastavit nabijanie na 80%... ale to si nejako poriesim aby mi nenabijalo doma doplna.

  • hudino
    komentoval
    Ahoj, tak az v piatok budem auto peberat v BA. Chcem sa spytat, kedze bude cca -3 stupne, dorazim z BA do TN ? 131km, ked pojdem max 110km/hod ? alebo mas nejake rady pre cestu na tej trase kde nabijat a tak?, dakujem moc za radu

  • EVan
    komentoval
    Vozim v aute nastavitelny kabel 6-32A (patkolík) - typ 1 (Soul ma typ 1) a doma mam napevno vlastne zariadenie, ktore riesi nabijanie kombinovane zo siete a z FV. V aute mam aj nejaku redukciu na typ 2, som myslel ze sa to moze niekedy hodit, ale nikdy som to nepouzil. Ked nenabijam doma, tak idem takmer vzdy cez DC, len vynimocne som pouzil asi dva krat AC (patkolík).

  • hudino
    komentoval
    Kazdy kto kupil s dotaciu, by to po 2 rokoch dokazal predat za cenu kolko realne zaplatil, pretoze proste tie EV proste nie su. a automobilky budu na SR trh srat coraz viac... (uplne logicky), takze ked sa ojazdia modely dodane 2019-2020 v nemecku tak pojdu sem, ale to bude tak 2023. No nic nedelu asi pojdem priamo za panom co predava. Asi je zbytocne aby som si zachadzal k tebe. To skor sa asi potom popytam na nabijanie a pod.... mas aj kabel type 2 ktory pusti 6,6 kw ?

  • EVan
    komentoval
    Hmm, zaujimave. Nemam moc prehlad o trhu, ale zrejme je to sposobene nedostatkom EV. Mne len moze tesit, ze vlastne by som teraz mohol predat moje auto za co som ho kupil :-) Ale teda urcite ho predavat nemienim.
    Vykon mne bohato postacuje, ale keby sa na nom chcel niekto hrat na Fittipaldiho, asi by to nestacilo.
    Ja som ho vyberal viac-menej vylucovacim sposobom - z toho co bolo narychlo este dostupne kym davali dotaciu. Teraz s odstupom casu vidim, ze som mal stastie, myslim, ze je to na nasom trhu najlepsia volba v kontexte cena/uzitok. Tu na fore je Soul dost zaznavany a vsetci sa idu zblaznit z Leafa, ale ja mam na to iny nazor. Samozrejme Tesla je o inom, ale v case dotacii som to vyhodnotil tak, ze cakat na nejaku relativne dostupnu Teslu nema vyznam.

  • hudino
    komentoval
    K tej cene, uvidim ci daco spusti (ale asi nie) co som pochopil tak ho to netlaci. Dotacia uz nie je, takze to nemozem moc pocitat...proste teraz nove stoji 31 a toto 22,5 take su fakty. navyse nikde ani v nemecku v plnej vybave s kozou nie je pod 26-27 s DPH...

    mozno este pockam, chcel som skor Ioniqa, ale nakoniec sa mi ten Soul paci viac , len ci vykonovo postaci...to neviem to sa uvidim.

  • EVan
    komentoval
    Ak mas cas a chut prist, ja som k dispozicii, prakticky kedykolvek (po dohode).
    Ja vozim dieta denne 70 km, takze presne o tom to je plus nejake bezne cesty (rodina a tak...).
    Gumy mam zatial len original (mam na zimu este samozrejme aj druhe auto), ale zvazujem to.
    Baterku by som pri kupe jazdenky urcite dal nejako skontrolovat, ale netusim ako. Mne moju ani pri garancke nemerali, ale cez OBD a nejaku apku by to malo ist aspon orientacne. Ja to zatial neriesim, dojazd sa prakticky nezmenil za rok...
    Inak 22,5 po 50 tisic km, sa mi zda vela. Ja mam nove za 25. (30-5 bola doatcia)

  • hudino
    komentoval
    jeden pan predava za 22.500 s DPH, tolko este naskriabem. do MY nemam daleko, zijem v Brne. dalo by sa dohodnut? Ja to auto potrebujem na denne cesty 40-60km obcas viac. pride mi to ako super na vozenie deti. aj ked teraz ked si to studujem tak som zistil ze podvozok neni az tak vysoky, lebo ta baterka tam nejako trci dolu... . a Pneu mas ake? ked dam normalne (aby nesmykali) znizim dojazd drasticky?

    Inak on natom najazdil za rok 50 tis. Km, to uz sa moze prejavit aj trosku na baterke nie?, len neviem ako to zistit

  • EVan
    komentoval
    Inak, neviem odkiaľ si, ak by si potreboval, môžme podebatovať a prípadne pojazdiť. Ja som z MY.

  • EVan
    komentoval
    Ahoj., v pohode, rád poradím.
    Prvá garančka (15.000 km - nesmieš prekročiť) stála 61 s DPH.
    Nerozumiem, načo potrebuješ obmedzovanie nabíjania, ale keď už, tak dá sa to riešiť časovo.
    Ideš kupovať nového 30kW?
  • Pridajte komentár:

Pracuje...
X