Oznámenie

Zložiť
Zatiaľ žiadne oznámenie.

Miznuce komentare

Zložiť

1000,- € zľava na Model S, X

Zložiť


Objednajte si nový Model S, alebo Model X cez tento odkaz a získajte zľavu 1000 eur! Zároveň získate osobnú konzultáciu s majiteľom Tesly a zážitkovú jazdu na Tesle Model S P85D zadarmo (kdekoľvek na SK/CZ). Pre viac info nás kontaktujte.

teslaclub blog bok vrch detaily konverzacie

Zložiť
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Ukázať
Vymazať všetko
Nové príspevky
  • dzodzo
    Member
    • Oct 2016
    • 104

    Miznuce komentare

    Zdravim, uz sa mi druhykrat stalo, ze mi zmizol komentar. Je to nejaky bug fora alebo moze to byt tym, ze obsahoval link? V pravidlach je ze mozu byt odstranene linky na konkurencne stranky, ale neviem, ktore to su, toto bol link na teslafan. Je niekde nejaky zoznam co sa teda nemoze postovat? Obsah samotny duplikovat nechcem, kedze si to mozu ludia precitat na tom linku. Dakujem za info.
  • Jiri GrandPa
    Senior Member
    • Dec 2016
    • 707
    • viera8131
    •      

    #2
    Ja by som sa rad opýtal čo to znamená konkurenčná stránka. Myslel som, že toto je fórum pre fandov a podporovateľov elektromobility. Tu sa niečo predáva?
    Dakujem za info.

    Komentár


    • ICE666SVK
      ICE666SVK komentoval
      Upraviť komentár
      Ja tomu rozumiem takto:
      Link konkurencny sa rozumie stranka ceska, alebo slovenska venovany TESLE. Prakticky im tu robis zadarmo reklamu a oni zato nic nezaplatia. A toto forum tiez niekto financuje. Relevantny link preto davam zahranicny a dam tam svoj komentar. Ja uz sem nedavam ani link na hybrid.

    • Vrso
      Vrso komentoval
      Upraviť komentár
      Toto je forum fandov a podporovatelov elekotromobility. Tu hlavne podporujes Tesla club s.r.o., ICO: 50 421 913 . Kto si to moze dovolit, kupi si Teslu za >100K a venuje svoj cas a energiu na podporu cudzej sukromnej firmy, ktora si za svoje aktivity uctuje slusne ceny. Robi napriklad rozne Tesla ukazky, instruktaze, predvadzacie jazdy, predaj kablov a prislusenstva atd. Sam som zvedavy, ako dlho bude trvat, kym “zmizne” tento moj prispevok …

    • Juro
      Juro komentoval
      Upraviť komentár
      Vrso, ani si nevieš predstaviť koľko času a peňazí má stála podpora elektromobility platením za rôzne akcie,prenájom priestorov. Behaním po firmách, hoteloch s presviedčaním aby inštalovali nabíjačky, hľadaním nových miest pre nabíjačky, vybavovaním lokalít pre Supernabíjačky, aby si mal kde teraz nabíjať, organizovaním akcií. Platením za nabíjačky z vlastných prostriedkov (napr. v Mirage je jedna nabíjačka platená mnou a druhá platená firmou Tesla club s.r.o., Šamorín aj Ryb. baštu som tiež platil ja ), založením mapy aby bol prehľad o všetkých nabíjačkách, vkladaním nabíjačiek aj na iné medzinárodné mapy, platením za stránku, hosting, servis, príspevkov mám stále najviac. Si nevieš predstaviť koľko to je všetko času, peňazí a roboty neskoro do noci. A veľa ľudom sme pomohli pri výbere či už Tesly, alebo iného elektromobilu, čo ma veľmi teší. Čo si Ty spravil pre podporu elektromobility? Každá stránka (aj tie hore spomenuté) potrebujú peniaze na svoju existenciu. Čo je lepšie, pýtať peniaze od užívateľov (ako to robí plno iných stránok,blogov, youtuberov), alebo byť schopný si sám na existenciu zarobiť? Áno, boli asi dve platené akcie pre firmy minulý rok, napriek tomu z peňazí Tesla club s.r.o. na fungovanie stránky nešiel ešte ani cent, tú platím ja z vlastných peňazí. TCS existovalo dávno predtým. Firma vznikla hlavne na komunikáciu s inými firmami a platenie za prenájmy a iné náklady, lebo žiaľ žiadna iná firma Ti nič zadarmo nedá len preto, že chceš podporiť elektromobilitu. To ich vôbec netrápi. Za akciu pri otvorení prvej Supernabíjačky sme boli v strate asi 1000 eur a na akcii v Šamoríne asi okolo 600 eur. Akcia v Tatrách väčšinu platil sponzor,ale aj tak som platil zo svojho okolo 400 eur nepočítajúc svoj čas na organizovanie. Na prvý autosalón v BA som bol v strate vyše 2400 eur a platil z vlastného vrecka. A takto môžem pokračovať. Káble sú na inú firmu, ale tie sú za rovnakú cenu ako výrobca dáva. Ale ak si myslíš, že to je tak lukratívny biznis, nech sa páči, môžeš sa k nám pridať. Možno potom postavíme aj vlastnú sieť nabíjačiek. Na Jiri otázku odpovedal ICE. Dik za pochopenie.

    • dzodzo
      dzodzo komentoval
      Upraviť komentár
      ICE666SVK: jaj tak akurat cz/sk? no ja som prave daval tu cesku, ze tam bol prelozeny ten clanok, lebo mi prislo, ze nie vsetci navstevnici fora vedia po anglicky, inak samozrejme mozem postovat linky na anglicke zdroje, ak je to v poriadku s pravidlami fora tej motivacii za tym rozumiem, tiez som kedysi prevadzkoval forum a vynosny biznis to rozhodne nebol
Pracuje...
X