Oznámenie

Zložiť
Zatiaľ žiadne oznámenie.

The future of Tesla Service - Buducnost Tesla servisu

Zložiť

1000,- € zľava na Model S, X

Zložiť


Objednajte si nový Model S, alebo Model X cez tento odkaz a získajte zľavu 1000 eur! Zároveň získate osobnú konzultáciu s majiteľom Tesly a zážitkovú jazdu na Tesle Model S P85D zadarmo (kdekoľvek na SK/CZ). Pre viac info nás kontaktujte.

teslaclub blog bok vrch detaily konverzacie

Zložiť
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Ukázať
Vymazať všetko
Nové príspevky
  • ICE666SVK
    Senior Member
    • Jul 2014
    • 1997

    The future of Tesla Service - Buducnost Tesla servisu

    https://electrek.co/2017/07/11/tesla...vice-strategy/
    http://www.teslarati.com/tesla-servi...n-mobile-vans/

    Spolcnost ´Tesla oznamila, ze zvysi do konca tohto roka dodatocne flotilu svojich servisnych mobilnych vozidiel z 30 na 350. Tiez prida 100 novych servisnych centier a 1400 novych servisnych technikov. Pocet servisnych centier sa zvysi na 250, Toto sa tika celeho sveta. Zakaznici sa obavaju dlhych cakacich lehot do servisu. Na forach sa o tom diskutuje. Viac ako cakanie do servisu sa zakaznici obavaju dlheho cakania na nahradne diely. Aj na toto ma Tesla recept. Udajne az 90% problemov sa da diagnostikovat na dialku a teda skor ako sa auto vobec dostane do servisu. Spolocnost Tesla ma aj pilotny projekt mobilnych pneumatik, ktory bezi v San Franciscu. Spolocnost uz vo februari / unoru oznamila, ze bude posielat technikov do terenu k zakaznikom ci uz su doma, v praci, alebo niekde na ceste.

    Tesla najala Kennyho Handkammera, 25-rocneho veterana F1 a byvalého séfa mechanikov Red Bull Racing, aby viedol nove servisne programy ako Global Director of Service Innovation. Odvtedy pracuju na metodach inspirovanych F1, ktorych cielom je rychlejsia realizacia sluzieb, ako napriklad zavedenie tzv. Rychlych pruhov a poskytovanie servisnych centier na mensich pracovnych staniciach na baze vytahov. Tesla hovori, ze coskoro zavedie novu funkciu, ktora umozni vlastnikom naplanovat schodzku priamo v ich aute.
Pracuje...
X