Oznámenie

Zložiť
Zatiaľ žiadne oznámenie.

Reklamné predmety TESLACLUB.SK, TESLA MOTORS

Zložiť

1000,- € zľava na Model S, X

Zložiť


Objednajte si nový Model S, alebo Model X cez tento odkaz a získajte zľavu 1000 eur! Zároveň získate osobnú konzultáciu s majiteľom Tesly a zážitkovú jazdu na Tesle Model S P85D zadarmo (kdekoľvek na SK/CZ). Pre viac info nás kontaktujte.

teslaclub blog bok vrch detaily konverzacie

Zložiť
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Ukázať
Vymazať všetko
Nové príspevky
  • sy242
    Junior Member
    • Sep 2016
    • 3

    #16
    Tak tedy k vídeňskému dealerství Tesla Motors - úžasně milí lidé, hezké prostory, vystaven podvozek z S, hodně kusu modelů X. Reklamní předměty, trochu bída - pár triček, košil, bundy, kulich. Tričko stojí 30 euro, dětské 25. Nabídce svezení v P90D jsme neodolali.

    Komentár


    • jeeff
      jeeff komentoval
      Upraviť komentár
      Suhlas, ludia v predajni VIE su velmi ustretovy. Ja som tam bol uz celkovo 3x - raz kuknut farby pred objednani auta, raz pri odovzdani auta (mam ho cez Business Lease a oni odovzdavaju vo VIE) a raz na montazi center console. Vzdy velmi usmiaty ludia. Vcera mal Business Lease otvorenie BL Clubu v Limbachu a prisli aj ludia z Tesla VIE dokonca s Model X a ked som tam prisiel tak hned ma zdravili a pytali sa ako ide auto, ci je vsetko OK, co ma teda prekvapilo ze si ma pamataju ;-) Xko som si konecne mohol pozriet aj zvnutra, dokonca hned nukali ze aby som prisiel na test jazdu do VIE. Ludom ochotne ukazovali X aj S cely den, prijemne sme pokecali. Takze palec hore.

      Co je problematicke je servis vo VIE, kde su pomerne velke cakacie doby, takze sa len mozeme nadejat ze poruch bude co najmenej. Naposledy ked som sa o tom s nimi bavil hovorili ze zvazuju pracovat na smeny, aby zvladli ten napor aut, neviem ale ci uz tak pracuju, alebo nie, zatial som servis nepotreboval.
Pracuje...
X