Oznámenie

Zložiť
Zatiaľ žiadne oznámenie.

Autopilot

Zložiť

1000,- € zľava na Model S, X

Zložiť


Objednajte si nový Model S, alebo Model X cez tento odkaz a získajte zľavu 1000 eur! Zároveň získate osobnú konzultáciu s majiteľom Tesly a zážitkovú jazdu na Tesle Model S P85D zadarmo (kdekoľvek na SK/CZ). Pre viac info nás kontaktujte.

teslaclub blog bok vrch detaily konverzacie

Zložiť
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Ukázať
Vymazať všetko
Nové príspevky
  • jux
    jux
    Senior Member
    • Apr 2015
    • 1378
    •      

    #46
    Tesla v poslednom softveri zmenila hlasku "Hold Steering Wheel” na “Apply light force to steering wheel” co viac vyjadruje realitu
    a tiez zmenila
    aktivitu potrebnu na vymazanie upozornenia pri pustenom volante - teraz uz okrem jemneho odporu voci volantu staci aj bez odporu voci volantu stlacit niektore tlacidlo na volante, pripadne potocit niektorym ovladacom na volante. Mne by sa pacilo, aby stacilo, ked by vodic hlasom s nejakym textom upozornil system, ze dava pozor :-)
    Aj tak mam pocit, ked sa v aute vodic rozprava, tak system reaguje upozornujucou hlaskou neskor, ako ked je vodic ticho.
    Ked som pred dvoma rokmi viezol auto z Holandska, este ziadne upozornenie a blokovanie autopilota nebolo. V zapche v Nemecku auto zastavovalo a rozbiehalo sa a obaja sme v aute zaspali - ani sme nezistili na ako dlho .
    Tesla has been tuning its Autopilot alerts, more commonly known as ‘nag’ in the Tesla community, in recent software updates. Now the company made it easier for drivers to make the nag g…
    Naposledy upravené jux; 14-09-2018, 11:45.

    Komentár


    • Jiri GrandPa
      Jiri GrandPa komentoval
      Upraviť komentár
      Ten interval "otravovania" je zavisly aj na tom, ci ide pred tebou auto za ktore sa "zavesi" alebo nie a aj na rychlosti vozidla. Ak ides okolo 100 a pred tebou auto tak (zatial) najdlhsi interval, ktory som nameral bolo 45 sekund, ked sa to objavi, clekovo 60 sekunf kym zacne aj akusticky. Ale celkovy interval varovania pri ktorom ti deaktivuje AP a zacne brzdit je ovela kratsi ako predtym, neviem presne ale uz sa mi to stalo 2x ked som zabudol zareagovat, co sa mi predtym nestavalo. Blbe je, ze trest v podobe vypnutia AP az kym neodstavis auto do P je fakt neprijemny, hlavne ked si na dialnici.
      Naposledy upravené Jiri GrandPa; 14-09-2018, 12:27.

    • Vrso
      Vrso komentoval
      Upraviť komentár
      Mna mrzi, ze ku ovladacom na volante nepridali aj samotnu packu autopilota. Pri medzimestskej jazde nou castejsie pridavam alebo uberam rychlost pri zapnutom AP, ale aj tak musim zrusit nag tlakom na volant alebo gombikom.

      Tiez som opakovane meral casy, za kolko zasvieti novy nag. Ako pisal Jiri, zavisia od rychlosti, cesty a auta predo mnou. V jednotlivych pripadoch je rozpatie iba par sekund.
Pracuje...
X