Oznámenie

Zložiť
Zatiaľ žiadne oznámenie.

Vysledky Q4 2017

Zložiť

1000,- € zľava na Model S, X

Zložiť


Objednajte si nový Model S, alebo Model X cez tento odkaz a získajte zľavu 1000 eur! Zároveň získate osobnú konzultáciu s majiteľom Tesly a zážitkovú jazdu na Tesle Model S P85D zadarmo (kdekoľvek na SK/CZ). Pre viac info nás kontaktujte.

teslaclub blog bok vrch detaily konverzacie

Zložiť
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Ukázať
Vymazať všetko
Nové príspevky
  • dzodzo
    Member
    • Oct 2016
    • 104

    Vysledky Q4 2017

    dnes vecer o pol 12 by mal byt webcast, potom bude dostupne aj pdf, kde budu zrejme uvedene presne pocty vyrobenych TM3:


    Tesla Motors, Inc. Fourth Quarter 2017 Financial Results Q&A Conference Call

    Feb 7, 2018
    2:30 PM PT
    The Investor Relations website contains information about Tesla Motors business for stockholders, potential investors, and financial analysts.
  • dzodzo
    Member
    • Oct 2016
    • 104

    #2
    "In Q4, we delivered 28,425 Model S and Model X vehicles and 1,542 Model 3 vehicles, totaling 29,967 deliveries."

    Komentár

    • Miroslav Rojko
      Senior Member
      • Nov 2016
      • 1314
      •   

      #3
      1549ks Model 3 je vela alebo malo za kvartal ? Naposledy klesli na chvilu akcie na 310 po Q3 vysledkoch, uvidime kolko to je podla burzy.
      [priezvisko]@me.com

      Komentár


      • dzodzo
        dzodzo komentoval
        Upraviť komentár
        no je to dost malo oproti povodnym planom, myslim ze tych 5000 chceli povodne vyrabat uz v Q1 2018

      • ICE666SVK
        ICE666SVK komentoval
        Upraviť komentár
        Na druhej strane aj TMS aj TMX malo prist skorej a meskalo, takze toto je take Teslacke. Aj ked lady sa pohli a vedia prekvapit pri Tesla Semi prisiel aj Tesla Roadster 2. Oni toho maju pomerne vela vyrabaju TMS a TMX a teraz TM3, dalej SC a DCH. Pripravuju Megacharger a Tesla Semi. Uz maju Tesla Roadster 2, urcite pracuju na TMY a Tesla Pick upe. Stale davaju peniaze do vyskumu a do vyroby a maju podporu investorov. Podla mna kim neznizia stratu, tak ceny ich modelov budu vysoke. Zatial dohladnej dobe pre modeli TMS a TMX ziadna vyrazna konkurencia. Pre TM3 sa uz da povedat, ze nejaka konkurencia tu je, co sa tika ceny auta. Uz ine je vybava, dojazd a samotna technologia. O nabijacej sieti.......... Proste Tesla pri sieti SC a DCH nema konkurenciu.

      • dzodzo
        dzodzo komentoval
        Upraviť komentár
        jj toto si myslim ze bude jedna z poloziek do prijmov, cim bude na cestach viac TM3 tak tym viac budu stupat prijmy zo SC, kedze budu platene, vo webcaste okrem ineho hovorili ze tento rok by sa mohol priniest aj cisty zisk, ale potom cca za 3-6 mesiacov sa zacne zasa masivne investovat do nabehu vyroby dalsich modelov

      • Ioniq
        Ioniq komentoval
        Upraviť komentár
        Pri ziskoch z pouzivania SC treba mat realisticke ocakavania. To ze bude na ceste 100.000 kusov Modelu 3 neznamena, ze vacsina majitelov bude SC pravidelne pouzivat. Sam Musk pri zavedeni spoplatnenia povedal, ze chce aby SC sluzili najma na dlhe trasy, a bol by rad, keby vacsina majitelov nabijala doma. A pokial je pravdiva statistika, ze vacsina ludi najazdi denne do 100km tak tie prijmy z pouzivania SC budu zanedbatelnou uctovnou polozkou. Samozrejme bude zalezat na spravani zakaznikov a najma na vyvoji cien za elektrinu, ludia vzdy pojdu tam kde je lacnejsie Ale Teslu to z minusu nevytrhne. To musia urobit len samotnym predajom aut.

        Ja napriklad dodnes nechapem, preco nemaju nejaky vysoko-marzovy individualizacny program ako premiove automobilky. Clovek si kupi MX 100DL v plnej vybave za 160 papekov a pozera na lacne plasty a ekokozu. Takto si to kupi len fanusik, a pritom ten anglicky aristokrat alebo daky sejk z Abu Dabi po Tesle kludne poskuluje, ale vidi, ze inde dostane viac a na pohone mu velmi nezalezi. Stacilo by pohrat sa s premiovymi materialmi koza, drevo, kov a ich kombinaciami, individualnym gravirovanim, presivanim. Podnik by to vela nestalo, a je to strasne ziskove. Chapem ze chcu mat vyrobu co najjednoduchsiu, ale kuzlo individualizacie uz zacinaju chapat aj menej luxusne automobilky. Je to sposob ako predat auto za cenu o 30% vyssiu s minimalnymi nakladmi. Ale mozno im staci sa zapisat ako technologicky hrac v automobilovom priemysle, a nemaju vyssie ambicie stat sa premiou, ktovie... ale je to podla mna velka skoda a premarnena sanca vytrieskat maximum potencialu z brandu.

      • jux
        jux komentoval
        Upraviť komentár
        Myslim, ze pri cene elektriny, ktoru tesla vyberie na SC sa neda nic zarobit. Navyse pre TMS a TMX je stale aj pre nove kupene auta nabijanie zadarmo a vobe nie je jasne dokedy, pretoze stale to predlzuju.

      • dzodzo
        dzodzo komentoval
        Upraviť komentár
        takze unlimited charging plati aj pre auta kupene 02/2018 a dalej? lebo to zadarmo slo uz iba cez nejaky referal nie?

      • jux
        jux komentoval
        Upraviť komentár
        toto je na stranke tesly po prihlaseni;

        Referral Program

        Tesla customers can give friends exclusive benefits on Model S and Model X with their personal referral code.
        Model S and Model X: Free Unlimited Supercharging

        Owners can give five friends free, unlimited Supercharging with the purchase of a new Model S or Model X. In addition to unlimited Supercharging, the first friend each owner refers between February 1 and April 30 will also receive a €500 credit toward service or accessories.

        As a thank you, participating owners will be eligible to receive referral awards.

        1 to 2 Qualifying Referrals:
        Owners can choose either of the options below for each of their first and second referrals.

        Signature Black Wall Connector
        This matte black Wall Connector is exclusive to the Referral Program and includes an etch of Elon’s signature. This award will start shipping in March.
        €500 Tesla Credit
        Use it towards vehicle accessories, service, or a new car. Credits are valid for 12 months from the referral delivery date.

        3 Qualifying Referrals:
        Owners can choose either of the options below for their third referral.

        21” Arachnid Wheels for Model S or 22” Forged Turbine Wheels for Model X
        Enhance the performance of your Tesla with these exclusive forged-aluminum wheels.
        One Week with Model S or Model X
        Experience a new Model S or Model X for one week—at home or on the road. If you do not use this award, this exclusive test drive may be given to a friend.

        4 Qualifying Referrals:
        Founders Series Powerwall 2
        Store energy for future use and provide backup power with this red, limited-production Powerwall 2 home battery. Wait for Powerwall to become available for installation in your area, or take a €6100 credit to use towards vehicle accessories, service, or a new car. Credits are valid for 12 months from the referral delivery date.

        5 Qualifying Referrals:

        Tesla Unveiling Invitation
        Experience our next official unveiling event. Owners who reach five referral orders will be invited to our next unveiling event. Your VIP invitation will be valid for you and one guest.
        Early Access Token for Solar Roof
        Be one of the first to get Solar Roof with this early-access token for priority scheduling of a Solar Roof installation. If you do not use this award, the token may be given to a friend.

        Race an Electric Semi Truck

        One winner each week will get to race a giant electric semi truck around our test track. There will be additional prizes and trophies for the best track times. Each friend who signs up for our newsletter through your referral link gets each of you an entry. Owners can track their entries and the leaderboard in the Tesla App.

        Thank you for helping to accelerate the world’s transition to sustainable energy.

        Limits
        Related vehicle order must be placed between May 19, 2017 and April 30, 2018. Owners who reach each level of referral orders after September 28, 2017 will be eligible for updated vehicle awards above. Referred vehicle orders must be delivered to qualify for awards. Used vehicles are not eligible. Model 3 orders are not eligible. Limit of 5 referrals per owner. Referral code must be applied at the time of order and cannot be added after the order has been placed. Free unlimited Supercharging will only apply to the original vehicle owner and only for the duration of original vehicle ownership. Referral codes may be shared and applied in any country where Model S and Model X are available, in accordance with local terms and conditions. Credits are valid for 12 months from the referral vehicle delivery date or solar installation date and can be used toward services, accessories, or new Tesla products.

        Must be at least 18 years old to be eligible for awards. Awards are non-transferable and not redeemable for cash. The customer is responsible for all taxes and local requirements and fees. Customers are responsible for their own travel and accommodations unless otherwise specified. Program and awards are conditional on and subject to local laws and regulations.

        The customer may not be an employee, legal representative or partner of Tesla or any Affiliate of Tesla. Nothing in the Referral Program shall be deemed to create any kind of relationship between the referrer and Tesla or any of Tesla’s Affiliates. The referrer has no authority to represent or bind Tesla. Terms and conditions are subject to change.

        Good Faith
        We introduce programs such as these in good faith and expect the same good faith in return. Please note that we may withhold awards where we believe customers are acting in bad faith or otherwise acting contrary to the intent of this program. To be clear, commercializing, advertising, publishing, mass distributing or selling referral codes is not appropriate, and we will not honor such codes. We cannot cover every nefarious scenario, nor will we attempt to, but we do promise to be fair and reasonable.

      • Miroslav Rojko
        Miroslav Rojko komentoval
        Upraviť komentár
        Radšej nech zosúladí ceny v Európe na základe súčasného kurzu € vs $ a objednávky sa mu pohrnú.

      • Tomáš
        Tomáš komentoval
        Upraviť komentár
        Ioniq Suhlasim, individualizacia by im mohla priniest nemale zisky, avsak netreba zabudat na to, ze tesla chce byt aj v tejto oblasti ekologicka a teda tym padom koza asi nepripada do uvahy. Ak sa nemylim, Tesla v ziadnom aute nema pravu kozu.
    • Ioniq
      Member
      • Jan 2017
      • 364

      #4
      Asi malo, to je len malicky zlomok toho co planovali. Ale vzhladom na rozbeh vyroby a problemy s kvalitou je to ok. Dolezitejsie cisla budu teraz v 2018, co je klucovy rok pre Teslu. Tam sa uvidi ci vedia Model3 realne vyrabat v dostatocnych mnozstvach a pri udrzani slusnej kvality.

      Komentár


      • ICE666SVK
        ICE666SVK komentoval
        Upraviť komentár
        A zaroven to bude aj test pre dalsi model TMY, ze ci zvladnu take velke objemy, ktory este len pride. Podla mna tie inforamcie o TMY by mali nateraz pockat, nak sa vyriesi, alebo teda doriesi vyroba TM3 na pozadovane koty.
    • Miroslav Rojko
      Senior Member
      • Nov 2016
      • 1314
      •   

      #5
      Takže burza už odpovedala, teraz je otázka či to padne ešte viac ako po oznámení Q3 alebo už nie. Lebo ma to zvádza Elona podporiť.

      Kliknite na obrázok pre väčšiu verziu

Meno:	TSLA.png
Videní:	388
Veľkosť:123,9 KB
ID:	21584
      Pripojené súbory
      [priezvisko]@me.com

      Komentár


      • terry
        terry komentoval
        Upraviť komentár
        Interface Patrie pobavil, stále ako z 90tych rokov. Pozor na nákupy na medveďom trhu.

      • Miroslav Rojko
        Miroslav Rojko komentoval
        Upraviť komentár
        Podľa môjho názoru bublina je veľká (akcie, nehnutelnosti), ale všetci ma presviedčajú, že nie. Ja som očakával recesiu po 7 rokoch od predošlej z 2007 ako pravia staré ekonomické teórie ale nie a nie prísť, tak som sa ukludnil. A hľa, opačný názor.
        Terry, aj ty tak uvažuješ ? Môže to byť medvedí trh ?

      • jux
        jux komentoval
        Upraviť komentár
        dnes dow jones o 4% dole, tesla o 8% dole, takze polovica je celkovy pokles, burza je hra, jeden zarobi, druhy prerobi.
        kto ma na to peniaze a nervy, moze hrat.

      • Tomáš
        Tomáš komentoval
        Upraviť komentár
        No dufam ze to este nieje recesia. To by asi dost poskodilo Teslu a aj samotny nastup elektromobility. Idealne by bolo, aby recesia nenastala este aspon rok.

      • mozeg
        mozeg komentoval
        Upraviť komentár
        Presne tak je to velka hra a krasne prerozdelovanie penazi. Treba mat pevne nervy a nepredavat v strate.

      • Bejo
        Bejo komentoval
        Upraviť komentár
        Recesia je na spadnutie... len je otázka, či táto korekcia je len na vybratie peňazí od ľudí, čo investuje až keď to určite ide hore a teda ešte raz na chvíľu sa trhy vrátia, alebo je to už štart dlhodobého poklesu... ešte dúfam v to 1. Ale predpokladám, že už nám začala recesia...
    Pracuje...
    X